جدید ترین اخبار معماری ایران و جهان

پنجاه‌ و هشتمین دوسالانه هنر ونیز (Biennale Arte 2019)

 

Venice, 11.05 – 24.11.2019

Biennale Arte 2019

 58th International Art Exhibition

موضوع نمایشگاه دوسالانه ونیز در سال ۲۰۱۹ “ممکن است در دوره جذاب و جالب زندگی کنید؟” است. نمایشگاه این دوره توسط Ralph Rugoff کیوریتوری خواهد شد و از ۱۱ می تا ۲۴ نوامبر سال ۲۰۱۹ برگزار میشود. ریاست دوسالانه ونیز Paolo Baratta و کیوریتور پنجاه و هشتمین دوره این نمایشگاه Ralph Rugoff برای آغاز راه اندازی این رویداد در Ca’ Giustinian در یک کنفرانس خبری شرکت کردند.
در توضیح عنوان نمایشگاه بیان شده است، این جمله برگرفته از یک دعای باستانی چینی است که در مواقع نااطمینانی، بحران و آشفتگی میخواندند و به جهت دوران مشابهی که اکنون تمام جهان با آن درگیر هستند، این مغهوم برای نمایشگاه انتخاب شده است.
در کنفرانس خبری Ralph Rugoff گفت:
” پنجاه و هشتمین نمایشگاه بین المللی ونیز موضوعی به تنهایی نخواهد داشت، اما یک رویکرد کلی برای ایجاد اثر هنری و ایجاد دیدگاه عملکرد اجتماعی هنر به عنوان درک لذت و تفکر انتقادی را برجسته خواهد کرد.”

دوسالانه (بینال) معماری ونیز بی تردید برترین رویداد در زمینه معماری است. دو سالانه معماری ونیز که گردهمایی بیش از ٦٠ کشور است این فرصت را در اختیار معماران، عکاسان، هنرمندان، منتقدان و محققان قرار می دهد تا آخرین ایده ها را نمایش دهند و به معماری جهانی بیندیشند و در عمارت های تاریخی در منطقه جاردینی آرسنال بیایند و در نمایشگاه شرکت کنند.

شرکت کنندگان این فرصت را دارند تا در شهری گردش کنند که وسعتی در حدود ١٠٠٠٠ متر مربع دارد و سه بخش اصلی دارد که در جاردینی، عمارت مرکزی و آرسنال قرار گرفته اند. این نمایشگاه بازدید کنندگانش را در یک تور معماری در میان فضا و زمان قرار می دهد که به بررسی اوضاع فعلی معماری و پتانسیل آینده آن می پردازد.

این المان شهری که به عنوان پل ساختمان مشهور گشته توسط هنرمند معاصر ایتالیایی به نام Lorenzo Quinn و به عنوان یکی از جسورانه ترین پروژه های او تا به امروز شناخته شده است. شش جفت دست در مقیاس بزرگ و به نحوی برجسته به عنوان نماد همبستگی و به منظور بیان آرمان های انسانی طراحی شده است.

کانسپت اصلی این پروژه نمایش و گرامی داشت شش ارزش بشری جهانی می باشد که این شش ارزش انسانی عبارت است از دوستی، ایمان، کمک، عشق، امید، دانش و معرفت، که هرکدام به وسیله دست های انسانی به هم پیوسته به نحوی نمایش داده شده و برای غلبه بر تفاوت های انسانی و ساختن یک دنیای بهتر به تصویر کشیده شده است.
این المان شهری به عنوان رابطی بین کانال ها و گذرگاه ها و به عنوان پایه تاریخی تجارت بین المللی و به عنوان مرکز تبادل هنری ونیز، یک میراث جهانی برای بازدید کنندگان سراسر جهان و محلی ایده آل برای انتشار پیام وحدت، ملت ها و جوامع بدون ایجاد دیواری مانع می باشد.

نماد دوستی با تماس آرام ولی قاطع دست ها و با ایجاد تقارن بر اساس تجربه متقابل و آینده نگری نشان داده شده و دستان پیر و جوان نمود دانش و درک متقابل نسل های مختلف می باشد.
اتصال دو دست نماد کمک،همدلی و حمایت فیزیکی، احساسی و اخلاقی است که روابط پایداری را ایجاد می کند.
دست کوچک نشان از دست کشیدن انگشت پدر و مادر و یادآور مسئولیت پرورش نسل جوان برای افزایش اعتماد به نفس و خود ارزشی است.
پیوستن انگشتان درهم نشان امید وخوش بینی برای آینده است و انگشتان محکم بسته شده در هم نمود ظاهری احترام گداشتن و نیازی است که در جوامع ضروری است.
طبق گفته هنرمند این مجسمه های معنی دار شامل شش جفت سنگ با 10 تا 12 متر ارتفاع و 20 تا 30 متر عرض می باشد هر جفت دست نشان دهنده یک ارزش جهانی است.
پیوستن دست ها نماد همبستگی و توانایی ما برای اتحاد با تاکید بر برهم زدن اختلاف در تمام ابعاد زندگی – جغرافیایی، معنوی، فلسفی، فرهنگی و احساسی است.

دست ها نشان می دهد نیاز به برقراری ارتباط فراتر از منافع ، تلاشی برای همکاری و اتحاد انسانی می باشد. هنرمند از دست ها برای برقراری ارتباط احساسات پیچیده از طریق مفاهیم حرکات و لمس استفاده نموده که که منعکس کننده اخلاق ارتباط و تبادل زبان ها از طریق هنر می باشد.
این پروژه به عنوان بخشی از پنجاه و هشتمین نمایشگاه بین المللی هنر دوسالانه ونیز می تواند به عنوان یک میراث جهانی سبب جذب گردشگران از همه کشورها و به عنوان نقطه تعاملی برای فرهنگ های مختلف باشد که با پیام وحدت جهانی همخوانی دارد.

لورنزو می گوید …
“هنر برای من همیشه یک هدف واحد داشته، برای برقراری ارتباط ارزش های جهانی مشترک. همه ما نیازهای مشابه و خواسته های مشابه را به اشتراک می گذاریم. همه ما باید حقوق مشابه همانطور که در اعلامیه جهانی حقوق بشر اعلام شده توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد را رعایت نماییم. ”

پل های ساختمانی شش ارزش جهانی را به عهده می گیرند: دوستی، برای ایجاد آینده با هم؛ حکمت، برای تصمیم گیری های متقابل سودمند؛ کمک به روابط پایدار ایمان، به اعتماد به قلب و ارزش وجودی انسان؛ امیدواری برای تلاشهای ارزشمند و عشق، هدف اساسی برای همه اینهاست. در واقع شش جفت دست به نماد نیازهای فردی ضروری و نیازهای مشترک ما می پردازند.

ونیز شهر میراث جهانی است و به همین دلیل این محل مناسبی برای انتشار پیام وحدت و صلح جهانی است تا ملتهای بیشتری در سراسر جهان، به جای موانع، پل هایی با ملت های دیگر بسازند و به این ترتیب با تقویت آنچه مشترک دارند، بر تعارضات غلبه نمایند.


منبع: www.labiennale.org

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا