پاورپوینت نمونه موردینمونه موردی موزه

تحلیل و بررسی موزه سینما ایران (عمارت باغ فردوس) همراه با پلانها و تصاویر

نمونه موردی موزه داخلی

تحلیل و بررسی موزه سینما ایران

کد محصول: p451

باغ و عمارت ییلاقی فردوس که امروزه به عنوان موزه سینما استفاده می شود در اراضی محمدیه با دو عمارت در شمال و جنوب به دستور محمد شاه قاجار (1264-1250) ساخته شد که عمارت شمالی به کلی ویران و عمارت جنوبی فعلا پا برجاست.

این باغ به شماره 1876 مورخ 11/5/76 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. تاربخ بنای باغ فردوس به دوران محمد‌شاه که سومین پادشاه قاجار بود می‎رسد. پایه این باغ و عمارت ییلاقی را حاجی میرزا آقاسی، صدراعظم محمدشاه ریخته است.

عمارت باغ فردوس در قسمت شمالی باغ ساخته شده است و از ابتدا به صورت کاخ و محل اقامت اعیان، تزئین شده است. مساحت باغ20 هزار متر مربع و طولش در حدود 280 متر و مساحت عمارت 1000 متر مربع، شامل سه طبقه و نیم، به عرض 26 متر و به طول تقریبا 34 متر است. شیب زمین آن از شمال غربی به جنوب شرقی است و تندی این شیب به حدی است که کف طبقه اول بنا با قسمت جنوبی باغ و سقف آن با قسمت شمالی باغ هم سطح است.

تحلیل و بررسی موزه سینما ایران

در دوران پهلوی دوم، این بنا به دفتر برنامه‎ریزی جشن‎های ۲۵۰۰ ساله اختصاص یافت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار صدا و سیما و بعد از آن زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مرکز اسلامی آموزش فیلم‎سازی تبدیل و سپس با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد سینمایی فارابی، سازمان میراث فرهنگی کشور و شهرداری تهران برای محل دائمی «موزه سینما» در نظر گرفته شد و موزه سینما در ۲۸ شهریور ۱۳۸۱ با حضور رئیس‎جمهور وقت، رسماً افتتاح شد.

تحلیل و بررسی موزه سینما ایران

3box

———————————————————————————

مشخصات محصول:

  • نام محصول: تحلیل و بررسی موزه سینما ایران (عمارت باغ فردوس) همراه با پلانها و تصاویر
  • فرمت فایل: power point
  • تعداد صفحات: 57
  • حجم فایل: 5 مگابایت

تحلیل و بررسی مجتمع تجاری تیراژه و ایرانیان

تحلیل و بررسی موزه سینما ایران (عمارت باغ فردوس) همراه با پلانها و تصاویر، تحلیل و بررسی موزه سینما ایران (عمارت باغ فردوس) همراه با پلانها و تصاویر، تحلیل و بررسی موزه سینما ایران (عمارت باغ فردوس) همراه با پلانها و تصاویر، تحلیل و بررسی موزه سینما ایران (عمارت باغ فردوس) همراه با پلانها و تصاویر

تحلیل و بررسی موزه سینما ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا