تحلیل و بررسی مرمت امامزاده اسماعیل اصفهان
کد محصول:p84
با تحلیل و بررسی مرمت امامزاده اسماعیل اصفهان در ارسی همراه شما هستیم؛ از مجموعه مطالعاتي كه در باره اين مجموعه به عمل آمده چنين استنباط مي گردد كه در كنار اين مجموعه مركز محله به صورت چهارسوق و بازارچه وجود داشت است. در كاوشهائي كه در سالهاي اخير انجام شده در زير اتاقهاي طلبه خانه دور صحن آثاري نمايان گرديده كه به دوران صفويه تعلق دارد. قسمتهاي مختلف امامزاده اسماعيل با سبك هاي مختلف نقاشي به صورت لايه چيني و قاب بندي و كتيبه هاي خطي و ستاره اي برجسته و خطوط ثلث و نستعليق تزئين شده است.
تحلیل و بررسی مرمت امامزاده اسماعیل اصفهان، فعلى امامزاده از دورة صفوي است و آن را مىتوان به روايت كتيبهها و سنگهاي قبور دريافت. قديمترين كتيبهاي كه در اين بنا وجود دارد، بر سنگ قبر قاضى صفىالدين محمد بن ملاعلى زوارهاي عمدة القضات (د 995ق) است كه اكنون در ايوان غربى امامزاده قرار دارد. احتمالاً ساختمان مقبرة او را به هنگام برپا داشتن بناي كنونى امامزاده خراب كردهاند. نوشتهها به خطوط بنايى، ثلث و نستعليق، و «عمل صدرالدين سنگتراش» است. بناي امامزاده گويا در دورة شاه عباس اول (سل 996 – 1038ق) آغاز شده، و در دورة شاه صفى (سل 1038-1052ق) پايان يافته است. كتيبهاي از كاشى معرق به خط ثلث و به قلم محمدرضا امامى در 1043ق، بر ايوان اصلى بنا تعبيه شده است.
همچنين سنگ نبشتهاي به خط ثلث و به قلم محمد محسن امامى دربارة تعمير ساختمان در 1114ق/1702م يعنى زمان شاه سلطانحسين (سل 1105- 1135ق) موجود است. پيرامون آن اشعاري است در ستايش شاه، و جملهاي در اهتمام محمد ابراهيم بيك براي كار ساختمان، به خط نستعليق به قلم «علىنقىالامامى». بر ديوار سمت راست (غربى) ايوان، سنگ نبشتهاي از همين خطاط به خط ثلث در بردارندة امري است كه شاه دربارة معافيت مردم محلة امامزاده از «تكليف يراق پوشى ايام عاشورا» مقرر كرده است.
در دالان عريض مدخل امامزاده، كتيبهاي گچبري به خط نستعليق و به قلم محمد صالح اصفهانى، مضمون شعري است كه بخشى از آن ماده تاريخ مرمت بنابه وسيلة محمدابراهيمبيك در 1111ق است 139ٹ¤گ¢ً) .(135-137, كتيبهاي بر كاشى حاوي نسب نامة اسماعيل به خط نسخ در همين دالان قرار دارد و نوشتة ديگر آن آية الكرسى است. كتيبهاي در خود حرم آياتى از سورة مُلك را در برمىگيرد، و نوشتهاي ديگر عبارت «مقرب الخاقان محمد ابراهيم بيك يوزباشى» را دارد كه شايد آذينهاي درون بقعه هم به دست همين محمد ابراهيم ترميم شده است. كتيبة روي گريو گنبد، كاشى معقلى، و مشتمل است بر سورة توحيد و آيهاي از سورة بقره، و نيز نام بنّا كه حسينعلى است.
———————————————————————————
مشخصات محصول:
- نام محصول: تحلیل و بررسی مرمت امامزاده اسماعیل اصفهان
- فرمت فایل: power point
- تعداد صفحات: 35
- حجم فایل: 5مگابایت
بررسی و تحلیل امامزاده اسماعیل اصفهان، دانلود پاورپوینت، دانلود پاورپوینت معماری، پروژه معماری، معماری، پاورپوینت بررسی و تحلیل امامزاده اسماعیل اصفهان، امامزاده اسماعیل اصفهان، امامزاده اسماعیل، اصفهان، دانلود پاورپوینت بررسی و تحلیل امامزاده اسماعیل اصفهان، معماری اسلامی، پاورپوینت نمونه موردی، پاورپوینت مرمت، پروژه مرمت، مرمت، مرمت معماری، پروژه روستا، پاورپوینت امام زاده اسماعیل، معماری و سازه، مرمت، امامزاده اسماعیل اصفهان، چهارسوق و بازارچه، دوران صفوی، بررسی امامزاده اسماعیل، دانلود پاورپوینت امام زاده اسماعیل، معماری اصفهان، معماری صفوی، امامزاده، معماری امامزاده، معماری اسلامی، معماری ایران، بررسی و تحلیل امامزاده اسماعیل اصفهان