تحلیل و بررسی بیمارستان پارس تهران همراه با پلانها و تصاویر
نمونه موردی بیمارستان ایرانی
تحلیل و بررسی بیمارستان پارس تهران
کد محصول: p374
بيمارستان پارس در سال ۱۳۳۸ به همت گروهي از پزشكان جوان كه تحصيلات تخصصي خود را در زمينه هاي مختلف در امريكا و اروپا گذرانده و از بهترين هاي زمان خود بوده اند , تأسيس شد.
بيمارستان پارس تهران جزء اولين بيمارستانهاي خصوصي بود كه در آن زمان بنا گرديد . گرو هاي ديگر پزشكي مسير بيمارستان پارس را ادامه دادند و اين شروع گسترش طب خصوصي در تهران و بقيه نقاط كشور بود. در ابتدا بيمارستان پارس در خيابان فرانسه قرار داشت و داراي چهل تخت خواب بود ولي با توجه به پيشرفت ها و تكاملي كه لازم بود در بيمارستان ايجاد شود به ساختمان جديدي كه جهت بيمارستان ساخته شده بود در خيابان بلوار اليزابت (بلوار كشاورز ) منتقل گرديد. بيمارستان جديد از يك ساختمان چهار طبقه تشكيل مي شد كه ده هزار متر مربع مساحت داشت و چون در مركز تهران قرار گرفته بود از تمام نقاط شهر به آساني قابل دسترسي بود.
در ساختمان جديد كلينيكهای فوق تخصصی قلب شامل
- بخشهاي اكو ، اكو مري ، EECP ، تاليوم اسكن ، استرس تست و به زودي بخش سي تي آنژيوگرافي (MSCT 64 ) ميباشد.
- كلينيكهاي درد و كلينيك Stress management clinic در حال حاضر فعاليت دارد
- بيمارستان از دستگاه هاي پيشرفته ايركانديشن برخوردار است و به منظور جلوگيري از آلودگي هوا تمام هواي ورودي بيمارستان از فيلترهاي مخصوص عبور كرده و رطوبت كافي به آن اضافه ميشود و هواي ورودي اتاق هاي عمل نيز از فيلترهاي ضدباكتري عبور ميكند.
- بيمارستان پارس در حال حاضر ۱۶۶ تخت خواب دارد كه شامل اتاقهاي لوكس ، يك تخته ، دو تخته و سه تخته ميباشد كه در آينده نزديك تعداد تخت خوابهاي بيمارستان به ۲۱۰ تخت خواهد رسيد.